Kaverin lapselle valmistu tällänen Hello kitty takki & housut ulkoleikkeihin.

Takkissa vaaleanpunaista tuulipukukangasta ja vuorena pinkki-oranssiraitanen trikoo.Edessä ja takana Hello Kitty silitysmerkkejä joitten kans kävi pienen pieni vahinko.

Nimittäin aluksi kokeilin tilkun palalle miten kangas tykkää kun silittää,koska kangas on aika herkästi palavaa ja ei menny miksikään. Niinpä päätin että silitän kuvat takkiin.Eteen meni hyvin silitin vielä leivinpaperin päältä välttääkseni vahingon.
Sitten takki oli valmis kaikki vetoketju ja helman kuminauha kun silitin vielä viimeset kuvat taaksen ja perhanan perhana miten onnistuinkaan tuossa vaiheessa polttamaan reijän taakse.Että vieköön otti päähän!!!

Reikä tuli vielä semmoseen kohtaan ettei sitä voinut peittää esim toisella  merkillä kun olisi sitten tullut typerän näköinen. Sitten vaan miettimään mitä tehdä.
Mieleen ei tullut muuta kun yrittää purkaa pelkkä takaosa pois,mutta kuinkas uuden saisi paikalle kun vuorikin oli jo paikalla.....
Aikani kun olin tikkauksia ja saumurin jälkiä purkanut keksin miten pikkasen helpotan omaa työtä,purin vaan toisen puolen ja tein puolet takaosasta uusiksi. Muuten kyllä olis voinu itku päästä koska tuo puolikaskin oli erittäin hankala ommella.

Ihan en nyt työhöni ole tyytyväinen koska tikkaukset ei mee aivan yksiin muutamista kohtaa muuten kyllä tuli kiva :)


Housuissa käytettiin samaa v.punasta sekä ihanaa violettia tuulipukukangasta,vuorena tumman lila reikäneulos. Edessä taskut.Vyötäröllä ja lahkeensuissa kuminauhat.

Ja kaava tutusta ottobre lehdestä.

Takki&housut edestä

1875607.jpg

Housut takaa

1875611.jpg


Takki takaa

1875614.jpg

Vuori

1875631.jpg