Sateisia päiviä takana pari kappaletta,eipä paljon ole huvittanut nokkaansa ulos laittaa:( Onpa sitten ollut hyvää aikaa ommella,pitkästä aikaa. Raahasin koneet keittiön pöydälle tuolta meidän vintistä kun siellä alko olla niin kylmä jo.Toki sinne saa lämmityksen päälle,mutten jaksanut odotella että kämppä lämpenisi.

Valitusta ei vielä ainakaan ole tullut että miksi koneet on alakerrassa :D

Ja sitten asiaan.Joustofrotee on tällä hetkellä mun pop juttu,niin ihanaa.

Siitä onkin sitten valmistunut esikoiselle boxerit*2,ruskeasta joustiksesta pussihousut-lahkeissa kumpparit ja vyötäröllä resori+kuminauha.Housujen kaveriksi koitin raglahihapaitaa ja tein kanttaukset etuosaan.Tekniikka oli vähän hakusassa ja jälkeenpäin vasta hoksasin kuinka olisin kaikkein helpoiten kanttaukset saanu tehtyä,mutta koitetaan sitä seuraavaan paitaan.Hyvä tuostakin tuli.

Tietenkin Niilo pojalekkin täytyi tehdä ja hän sai apina pöksyt sekä ruskeat keltaisella höystettynä.

 

Kaavoina Ottobre,kokoina 62cm & 92cm.

 

Ja tässä tätä minun valokuva kokeilujani.

Monessa blogissa kuten Annikalla on aivan mahtavia muokattuja kuvia ja ne kyllä antaa blogille ilmettä.Itsellä kyllä vielä on paljon harjoteltavaa jos niin mahtavia meinaa saada. Mutta joku vinkkasi että Picasa olisi semmoinen ohjelma.Latasin sen ja tässä nyt vähän jotain erilaista.Tuo on nyt vielä aika yksinkertaista,mutta ehkä löydän tuolta picasasta vielä jotain muitakin toimintoja:) Osaako joku vinkata mistä sieltä löytyy jos edes löytyy? :)

 

 

1250576002_img-d41d8cd98f00b204e9800998e