Aplikointi innostus tääläkin iskenyt. Viikonlopun aikana syntyi kaksi aplikaatiopaitaa isommalle pojalle. On tää vaan hauskaa hommaa.Ja sujuu  hyvin kun on kaksipuolista liimaharsoa.

Peruskaavalla(Ottobre 4/07),keväänvihreään joustofroteeseen pääsi syksyn kärpäsienet sekä siili.Se on kyllä totta että läpinäkyväpaininjalka olisi todella hyvä tässä puuhassa.Siilin piikkejä oli tosi vaikea tehdä kun ei nähnyt mitään.Kokoaika sai olla paininjalkaa nostelemassa.Tähän en laittanut nurjallepuolelle tukikangasta ollenkaan.Kerran jo pesin paidan eikä ainakaan vielä kuva mennyt rutulle.

Aplikaatio syntyi niin että leikkelin ensin kankaasta osat.Sitten liimasin kaksipuolisella liimaharsolla osan ja osan sellasella missä oli toisella puolella paperi.Onko niillä jotain eroa? Ne kuvat jotka tuli alimmiaseksi (sienet)ompelin ensin tiheällä siksakilla ja sen jälkeen "liimasin" siilen ja siksakoin.Tosi  helppoa kun kuvat pysyy paikallaan.

Toinen trikoopaita syntyi samalla tekniikalla,mutta tähän laitoin irtirevittävää tukikangasta kun trikoo on kuitenkin sen verran ohkasempaa. Kuvan idea syntyi kun poika katseli aamulla telkkua ja sieltä tuli lastenohjelma PORORO,siispä Eddy-kettu esiintyy tässä. Tässä oli jo haastetta enemmän kun piti nuo sormet ja jalat siksakata,mutta ihan hyvä niistä tuli. Kauluksen,hihojen ja helman reunaan jouduin tekemään kaksoistikkauksen sijasta tuollasen kuvio-ompeleen kun kaksoisneula meni rikki,mutta tosi hauskan näköinen tuli.Pitäis ehkä enemmän kokeilla ja käyttää noita koriste ompeleita.


Tulollaan on vielä kaksi aplikaatiopaitaa,mutta nyt lähdemme syysloman viettoon eli niistä sitten myöhemmin kun valmistuvat:)