Tilasin joku aika innoissani Donno nimisestä nettikaupasta kangasvärit,mutta hiukan oli pettymys :( Tai sitten käyttäjässä vikaa,no tämä oli vasta ensimmäinen kokeilua.

 

Lähdin siis koittamaan mahdollisimman tummalle kankaalle,tein kontaktimuoviin yksinkertaisen kuvion,leikkasin irti ja länttäsin kankaalle.Superloonista olin tehnyt tuputtimia.

Ja tässä tulosta:

Vasemman puoloinen kuva.Ensin tuputin valkoisen värin pohjalle.Annoin kuivahtaa ja tuputin värit päälle.Vähän jäi valkoinen paistamaan läpi.Olisko tässä kuitenkin vaan niin että väriä liian vähän? Vai eikö tuo valkoinen ime itseensä väriä.Vaikka ohjeissa sanottiin että tehdä juuri näin tummille kankaille.

Mistä sitten tietää  että väriä tarpeeksi?

Oikean puoleinen tähtirykelmä on sitten painettu suoraan kankaalle ja kun ekan kerran olin tuputtanut ja antanut hetken kuivua totesin että paistaa niin läpi joten tuputin vielä toisenkin kerroksen,mutta ei lopputulos ollut vieläkään hyvä :(

 

Lopussa vielä kuvaa kun päätin rajata mustalla tussilla reunat sitten on jo ehkä hitusen paremman näköinen.

1238734662_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1238734880_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

Nyt kokeilussa on monella sabluunalla painaminen.

Tein kirahvin kuvan ja painoin sen valkoiselle kankaalle,leikkelin toisen sabluunan jossa on kirahvin täplät yms muut yksityis kohdat,

nyt olisi  sitten tarkoitus koittaa taiteilla tuo sabluuna painetun päälle ja katsoa mikä on tulos :D  Siitä kuvaa myöhemmin,pikkumies vielä nukkuu joten minulla on hyvää aikaa tehdä rauhassa.